Grilovací ocelová pánev de Buyer 5613.26, Mineral B Element, grilovací, ocel, průměr 26 cm
Katalogové číslo: 288216
Přidat do porovnání
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
Podobné kategorie
de Buyer
Potřebujete poradit s výběrem?
Zeptejte se co vás zajímá468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
Doprava zdarmaNyní již při nákupu nad 2 000 kč*
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
let na trhuMáme zkušenosti a historii
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů
de Buyer 5613.26, Mineral B Element, grilovací, ocel, průměr 26 cm
sklademPopis produktu
Grilovací pánev Mineral B Element s povrchovou úpravou včelím voskem.Vlastnosti:
- zakřivená rukojeť ve francouzském stylu
- materiál: ocel (tloušťka 2,5-3 mm), 100% přírodní materiál, který je ekologický a recyklovatelný
- pánev s profilem Lyonnaise (jídlo snadno sklouzne na misku), ideální pro opékání, grilování, opékání
- vhodná na prudké restování masa či zeleniny, grilování...
- vroubkované dno zamezuje klouzaní masa po pánvičce
- maso lze porcovat přímo na pánvi, protože nemá žádný ochranný povlak
- speciální povrch na bázi včelího vosku zajistí přirozenou nepřilnavost, která se používáním ještě zdokonaluje (nejedná se o nepřilnavou pánev)
- vhodná na všechny typy ploten včetně indukce
- lze použít v troubě na 10 min / 200 °C
- vynikající tepelná vodivost, lze používat při velmi vysokých teplotách
- vyrobeno ve FranciiDostupné velikosti:Průměr: 26 cm a 32 cm
- PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁVOD, JAK ŽELEZNOU PÁNEV VYPÁLIT A JAK O NI PEČOVAT… NA REKLAMACE ZPŮSOBENÉ ŠPATNÝM POUŽÍVÁNÍM NEBUDE BRÁN ZŘETEL!
- pánvičky jsou vyrobeny ze surového železa, které díky ruční výrobě může mít na povrchu výrobku estetické nedokonalosti. Tyto však nemají vliv na funkčnost pánve. Naopak pánev má díky svým přirozeným vlastnostem lepší nepřilnavost
- 5 bodů péče pro zachování záruky: 1. pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou, odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte2. zapněte plotýnku na maximální výkon (u indukce použijte nižší teplotu) a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout)3. nechce pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití4. skladujte na suchém místě, nezapomínejte mít vždy naolejovaný celý povrch pánve5. mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky !!!Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve.