Ocelová pánev de Buyer 5020.28, BLUE STEEL, styl La Lyonnaise, 28 cm
Katalogové číslo: 288477
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
momentálně vyprodáno
podívejte se prosím na aktuálně dostupné produkty
Podobné kategorie
Potřebujete poradit s výběrem?
Zeptejte se co vás zajímá468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
Doprava zdarmaNyní již při nákupu nad 2 000 kč*
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
let na trhuMáme zkušenosti a historii
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů
de Buyer 5020.28, BLUE STEEL, styl La Lyonnaise, 28 cm
Popis produktu
Pánev "La Lyonnaise" BLUE STEELVlastnosti:
- průměr 28 cm
- zakřivená rukojeť ve francouzském stylu
- materiál: modrá ocel (tloušťka 1-1,5 mm)
- pánev je vyrobena ze 100% přírodního materiálu, který je ekologický a recyklovatelný
- vhodná na vaření při nižších teplotách
- vhodná na všechny typy ploten KROMĚ INDUKCE!!! (vitrokeramické varné desky se nedoporučují)
- vynikající tepelná vodivost
- ideální pro opékání, grilování a osmahnutí mletého masa, méně jemných ryb, vajec ...
- profil pánve umožňuje snadné přesunutí jídla na talíř
- modrá barva železa je způsobena tepelným zpracováním povrchu pánve: dočasná ochrana proti oxidaci, bez povlaku
- rychle se zahřívá, vynikající karamelizace šťáv
- PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁVOD, JAK ŽELEZNOU PÁNEV VYPÁLIT A JAK O NI PEČOVAT… NA REKLAMACE ZPŮSOBENÉ ŠPATNÝM POUŽÍVÁNÍM NEBUDE BRÁN ZŘETEL!
- pánvičky jsou vyrobeny ze surového železa, které díky ruční výrobě může mít na povrchu výrobku estetické nedokonalosti. Tyto však nemají vliv na funkčnost pánve. Naopak pánev má díky svým přirozeným vlastnostem lepší nepřilnavost
- váha: 0,93 kg
- 5 bodů péče pro zachování záruky: 1. pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou, odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte2. zapněte plotýnku na maximální výkon (u indukce použijte nižší teplotu) a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout)3. nechce pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití4. skladujte na suchém místě, nezapomínejte mít vždy naolejovaný celý povrch pánve5. mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky !!!Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve.