Multifunkční hrnec s formou na bábovku Concept CK 9090
Podobné kategorie
Potřebujete poradit s výběrem?
Zeptejte se co vás zajímá468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
Concept CK 9090
Popis produktu
Multifunkční hrnec Concept CK 9090 s 9+1 funkcí: umí upéct i bábovku!
Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK9090:
Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku.
Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec ani troubu. Ušetříte místo v kuchyni i peníze.
Je skladný, nezabere mnoho místa a snadno ho převezete na chatu nebo na chalupu.
Potah vnitřní nádoby je vyroben z odolného nepřilnavého keramického materiálu.
Nepřilnavou formu na bábovku můžete využít i k přípravě nepečených dezertů.
Díky multifunkčnímu hrnci CK9090 obohatíte svůj jídelníček, aniž byste museli nakupovat další a další spotřebiče.
Technické parametry:
- Objem: 4 l
- Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
- Variabilní nastavení teploty od 80°C do 240°C
- Skleněná poklice
- Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým keramickým povrchem
- Úchyty pro snadné přenášení
- Objem olejové náplně: 1,5 -2l
- Kontrolka termostatu
- Protiskluzové nožičky
- Příslušenství: forma na bábovku, mřížka pod bábovkovou formu, fondue set 6 vidliček, koš na fritování, děrovaná naběračka, mřížka na vaření v páře
- Rozměry nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)
- Vnější rozměry: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)
- Příkon: 1500 W
9 + 1 funkce multifunkčního hrnce Concept CK9090:
- Smažení
Kdo by odolal dokřupava osmaženému klasickému českému řízku? - Vaření
Knedlíky kynuté, bramborové, houskové, tvarohové, polévky, omáčky... vaše rodina bude nadšená. - Grilování
Vepřová panenka, krkovička nebo kuřecí steak, k tomu grilovaná cuketa, lilek, cibule a žampiony...příprava s minimem tuku a dokonalou chutí. - Vaření v páře
Vařením v páře na mřížce nad vodou si připravíte křehkou přílohu nebo hlavní chod plný vitamínů. Stačí dochutit dresingem nebo jemnou omáčkou. - Zapékání
Zapečte si klasické české šunkafleky, francouzské brambory nebo italské lasagně. - Fondue
Připravte si čokoládu na rozpuštění a čerstvé ovoce, které máte rádi: jahody, ananas, banány... dezert, který potěší. - Fritování
Fritované hranolky nebo krokety chutnají stejně nejlíp! - Ohřívání
Přišel někdo pozdě k obědu? Nevadí...
Přílohy ke stažení: