Pojďte s dobou a užijte si vaření s parní troubou!

Vrcholně talentovaná trouba
Víme, že profesionální kuchaři vždy usilují o nejlepší strukturu, chutí a vůní u každého pokrmu. Avšak dosažení naprosté dokonalosti není vždy snadné. Vyžaduje to vrcholně funkční troubu. A tou je parní trouba ProCombi od AEG. Nabízí tři metody pečení - v páře, horkém vzduchu nebo kombinaci obou - aby vám pomohla pokaždé dosáhnout nových úrovní dokonalosti.
 

Inovativní prvky a funkce
Ohromí vás, jak vám může 73litrová kapacita parní trouby ProCombi pomoci dosáhnout nových výšek při vaření se spotřebou energie o 10 % nižší než je mezní hodnota energetické třídy A. A aby bylo zajištěno nejlepší využití prostoru, trouba má plech MaxiTrayTM, který je o 20 % větší než standardní plech na pečení. Nejen to, dveře IsoFront® jsou chladné na dotek pro bezpečnější pečení.


Zcela nový svět chutí
Parní trouba ProCombi vaří naprosto precizně. Při plné páře a 100% vlhkosti šetrně vaří o teplotě kolem 100 °C a udržuje tak živiny v jídle a dokonale připravuje ryby či zeleninu. Poloviční pára a teplo (50% vlhkost) pomáhá zachovat jemnou strukturu a vlhkost jídla s vysokým obsahem vlhkosti. A nakonec při čtvrtině páry (25% vlhkost) je zachován vlhký vnitřek jídla, zatímco horký vzduch vykouzlí zlatavý povrch, po kterém se vám budou sbíhat sliny.


Zvolte si cestu k dokonalosti

Parní trouba ProCombi nepeče jen pomocí páry. Můžete docílit výrazné vůně pokrmu pomocí funkce pomalého pečení. Pozvedněte tradiční pečené a restované pokrmy do nových výšin s naším jedinečným systémem proudění vzduchu ThermiC° nebo grilujte s chutí a strukturou, které jsou stejně neodolatelné jako kouřové aroma. K dosažení gurmánských standardů dokonalosti využívejte předem naprogramované recepty modelu řady 8. Získejte odezvu prostřednictvím velkého displeje, který umožňuje troubu nastavit dotykem tlačítka.


Čistění párou
Vestavěný čistící program pomáhá odstranit i ty nejodolnější zbytky jídla uvnitř, zatímco jemný smaltový pl᚝ trouby přispívá ke snadnému čistění.

 


"

Byl pro vás tento článek užitečný? Dejte o něm vědět i svým přátelům na Facebooku